Welkom op de website van Niels Hintzen

 

Zakelijk / Professional

Sinds 2007 ben ik werkzaam bij IMARES, een marien onderzoeksinstituut, waar ik in de afdeling Visserij me bezig houd met verschillende projecten uiteenlopend van bestandschattingen op haringbestanden in Europa, maar ook bestandschattingen in de Stille Zuidzee. Daarnaast werk ik aan een software pakket om VMS en logbook gegevens efficiŽnt maar ook gemakkelijk te analysen.

Bent u geÔnteresseerd in een samenwerking, neemt u dan gerust contact met mij op door te klikken op het IMARES logo.

 

Privť

Als hobby fotograaf vind ik het leuk om de in mijn ogen geslaagde foto's te delen. Dit gaat verreweg het gemakkelijkst via een eigen website. Vandaar dat begin 2010 nielshintzen.nl het levenslicht zag.

Met veel plezier fotografeer ik natuur maar ook de mensen om me heen. Hoewel fotografie mijn hobby en passie is, vind ik het altijd leuk om die met anderen te delen. Vraag me gerust als je wilt dat ik een keer kom fotograferen! Contact gegevens vind je onder de 'Telefoon' knop.

De foto's die ik uiteindelijk het meest geslaagd vind, zijn te vinden onder de 'Portfolio' knop, ingedeeld in 4 categoriŽn. De collectie mag zeker nog groter worden, en ik hoop snel meer geslaagde platen te schieten!

En waar ben je tegenwoordig nog zonder blog. Nu ben ik niet zo'n grote schrijver, maar af en toe verslag uitbrengen, wanneer ik weer op reis ben voor het werk of voor lol, is toch best leuk. Ook wanneer ik op geslaagde foto-tripjes ben geweest post ik dat hier graag.